Double-click to start typing
Double-click to start typing
Double-click to start typing

Mobila cluj - mobila la comanda cluj : mobila bucatarie cluj,
mobila dormitor cluj, mobila living cluj- mobilier personalizat
Cluj

Mobilier Cluj si Mobila Cluj : mobila bucatarie - mobilier dormitor - mobila living Cluj la comanda

DRESSING CLUJ- dulap usi glisante - dressing la comanda in Cluj Napoca

Membri

Blog de mobila

Dressing cluj - dulap usi glisante cluj napoca - dressing la comanda Cluj

Proexutil va ofera dressing cluj, mobila dressing la comanda : dressing Cluj, dressing usi glisante din pal si mdf, dulap usi glisante Cluj, dulapuri inzidite la comanda Cluj.
PROEXUTIL producator DRESSING LA COMANDA CLUJ  va ofera urmatoarele produse de MOBILIER PERSONALIZAT  in Cluj Napoca: dressing cluj, mobila dressing cluj napoca, dulap usi glisante cluj, dressing usi glisante cluj, modele dressing cluj, dressing la comanda cluj, dulapuri inzidite cluj, mobila dressing la comanda Cluj napoca.
Dressing-ul este o zona in care proiectul de compartimentare este foarte important. Dupa ce va prezentam materialele, noi va putem face si proiectul in care depozitarea sa fie gandita intr-un mod cat mai optim.
Este important ca zonele de umerase, rafturi si sertare sa fie bine structurate astfel incat in functie de fiecare client sa ia forma dorita.
Sistemele de glisiere Blum MOVENTO permit executia unor sertare foarte lungi , pana la 120 cm , generoase, cu o deschidere totala si amortizare la inchidere. Astfel accesul la ceea ce este depozitat in sertar sa fie unul foarte usor.
Gama de accesorii precum lift de haine, suporti cravate, suporti pantofi, bare de haine, lumini poate face din dressing unul foarte functional.
Panourile Glisante de dressing se fac in general din rama de aluminiu ce permite ca usile sa isi mentina pozitia perfect verticala, fara sa se incovoaie de la greutate. Rolele inferioare si superioare permit o glisare foarte usoara prin actionarea usii din orice punct
DRESINGURI MODERNE LA COMANDA in CLUJ NAPOCA : Modelele de pe site au titlu de prezentare. Se poate realiza orice modele pe orice culoare si dimensiune.

Ne puteti contacta la nr de tel 0753 352 269 pe adresa de mail [email protected] sau folosind formularul de mai jos:

Va multumim ca ati apelat la firma noastra. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al firmei.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.